2015
Hier komt-ie dan, Foodhack nummer 3. Dit keer heb ik geen blikopener. Wel een kipfilet. En verschillende groenten, die nog uitgestald liggen in een mandje op het aanrecht. Verder heb ik een contactgrill van de Lidl, zo’n dubbele die van twee kanten grillt, ooit gekocht voor ik meen twee tientjes. Da’s een aanrader. Let maar op.
Kipfilet in de lengte doorsnijden. Dan heb je twee dunne kipfilets. Groente in dunne plakken snijden. Ik had courgette, wortel, tomaat, grote champignon, stuk paprika. Doe maar wat je hebt. Alles in kom, beetje olijfolie, tijm en/of rozemarijn erover. Provençaalse kruiden ook ok. Grijs zout. Door elkaar mengen. Alles netjes op de contactgrill spreiden en 3-5 minuten aanzetten. Klaar.
Prima complete maaltijd. Hoog in vitamine B en C en veel mineralen in de groenten, plus nog magnesium en fosfor; vitamine B en D3 in de kip.
Bon appetit.
1
Reacties