img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
08th Sep 2017
Yin yoga workshop op 8 sep.

Net zoals de twee afgelopen jaren, zijn we op deze kampvuursessie op 8 september te gast op het Permanent Beta Festival in het bos bij Schoonloo, op natuurcamping Uteringskamp (aan de weg van Elp naar Schoonloo – bij de SBB schuur naar links). Zie voor meer info over het festival: www.permanentbetafestival.nl

Vanaf 18.00 uur ben je welkom op het terrein. Je kunt mee-eten van het geweldig lekkere eten dat voor de festivalgangers wordt gemaakt (laat dit a.j.b. wel even weten bij aanmelding). Om 20 uur gaan we dan naar een van de tenten, waar Dick Oosterwijk van Elpine het verhaal vertelt over de zwaar onderbelichte en onderschatte rol van bindweefsel in jouw lichaam. Daarna zullen we door middel van een aantal houdingen uit de yin yoga het verhaal illustreren. De tijdsbesteding die ervoor nodig is, is niet groot en de houdingen zijn niet ingewikkeld. Kortom: vrolijk en soepel oud worden!

Je bijdrage voor lezing/workshop, eten en drinken (onbeperkt fris/thee/koffie) is € 10, bij aankomst te betalen bij Henny/liefst gepast. Wil je een alcoholisch drankje, dan kun je daarvoor op het festival consumptiemunten kopen.

Meld je snel aan, want het wordt hartstikke leuk en je krijgt ook nog eens de kans om een kijkje te nemen op het Permanent Beta Festival. Bovendien kunnen we niet meer dan 15 aanmeldingen accepteren, omdat de workshop ook toegankelijk is voor de deelnemers van het festival.

O ja, vergeet niet een yogamat of kleedje mee te nemen!

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta.

Permanent Beta

Schrijf je nu in
RSVP
Lukt het inschrijven niet? Bel ons dan even. We helpen je graag verder!