img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
12th Oct 2018
Workshop “Anders zien, anders samenwerken”

Op 12 oktober is Aernout Cohen Tervaert onze gast tijdens de kampvuursessies. Aernout heeft een nieuwe manier gevonden om op totaal andere wijze naar mensen te kijken, dat te kunnen laten ervaren door iedereen en hij kan het je nog leren ook. Dus kom naar de kampvuursessie en laat de workshop Anders zien, anders samenwerken een eye-opener en stimulans voor je zijn!

Aernout Cohen Tervaert (1957). Kunstacademie, Pedagogiek (RUL), Volwasseneducatie (UvA), trainer, consultant, adviseur organisatieverandering,  directeur van twee vergader- en congresaccommodaties te Utrecht, oprichter The Essence Way en Yumanix, Chief Innovation Officer bij youOS Technology

Aernout over Aernout: codekraker, rebel, procesbegeleider, innovator, begeleider ervaringstheaters

Volgens Aernout zijn we al een paar duizend jaar op een dood spoor beland, in de manier waarop we naar mensen kijken, waardoor we ziende blind zijn voor het alternatief, dat er altijd al geweest is. Het doel van zijn 2 uur durende workshop deze avond is het vergroten van het begrip van jouw en onze rol in het tijdsgewricht van The New Age met de vorming van de netwerk- en informatiesamenleving én de transformatie van de gevestigde orde. Dit doet hij door jou een andere wijze van ‘zien’ van mensen (jezelf en anderen) te laten ervaren, de betekenis van ‘het anders waarnemen’ uit te leggen in relatie tot de The New Age en een praktijkervaring te geven van het ‘samenwerken in sferen’.

In dat nieuwe waarnemen en beleven spelen muziek, beweging en dans een bijzondere rol. Erbij zijn? Dat kan! Schrijf je nu in via Meetup: RSVP, of stuur een mail naar: kampvuursessie@gmail.com.

Lukt het inschrijven niet? Bel ons dan even op 06 57150693. We helpen je graag verder!

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta.

Permanent Beta