img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
10th May 2019
Wichelroede lopen

Op 10 mei gaan we onder leiding van Nuttah Nakota uit Schoonoord kennis maken met wichelroede lopen.

Nuttah Nakota is TranceHealing- en Medium-therapeut. Als boerendochter staat ze dicht bij de natuur en nuchter in het leven. Toch is de spirituele wereld en het werken met Spirits en energie haar levensmissie, om een lichtje te geven in de bochten van jouw levenspad. Door mensen te helpen blokkades op te heffen, healing te geven en bewust leven mee te geven. Het sjamanisme en Drum geven haar hierin richting.

Tijdens Nuttah’s onderzoeken in graancirkels heeft ze zich de techniek van het wichelroede lopen eigen gemaakt. Met de wichelroede kun je o.a. aardstralen, waterstromingen en leylijnen in kaart brengen. Op onze kampvuursessie vertelt Nuttah over deze lijnen en hoe we hier mee om kunnen gaan. Uiteraard ga je zelf ook op zoek met de wichelroede naar water. Je kunt ter plaatse een wichelroede aanschaffen voor € 10 zodat je thuis verder kunt ontdekken.

Ben je nieuwsgierig naar wat Nuttah verder te bieden heeft, of wil je naar de verdiepingsdag wichelroede lopen, bezoek dan haar praktijk-site: http://www.krachtcirkelschoonoord.nl.

Nuttah heeft er zin in om op 10 mei haar passie met jou te delen.

De workshop begint om 20u, maar als je mee wilt eten (oergezellig en vooral lekker en verantwoord), dan zien we je graag om 18u.

De toegang voor de workshop is zoals altijd gratis. Voor de maaltijd rekenen we € 10. Laat je ons bij je aanmelding even weten of je mee-eet?

Erbij zijn? Dat kan! Schrijf je nu in via Meetup: RSVP, of stuur een mail naar: kampvuursessie@gmail.com.

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta (http://www.permanentbeta.nl).