img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
13th May 2016
Wat een ICT-er je over gevoel kan leren

Je voelt je geweldig. Even later zak je terug in je dagelijkse gevoel. Je vraagt je af hoe je vaker zo’n heerlijk gevoel kunt ervaren. Van binnen weet je dat er een gemakkelijke en gezonde manier is om je veel vaker goed te voelen. Je bent op zoek naar wat voor jou werkt.

We zijn heel blij dat Remco Boerma onze gast is bij kamp- of haardvuur van Elpine op vrijdag 13 mei. Remco’s bedrijf Weerstandloos is het product van ruim twintig jaar zoekwerk en uitproberen door Remco zelf.

“Ik wist dat ik me een stuk beter zou kunnen voelen dan ik deed. Als computerprogrammeur hechtte ik veel waarde aan logica en voorspelbaarheid. Ook in de wereld van emoties en gedachten. Ik zocht naar een systeem van denken waarmee ik me altijd goed kan voelen. Daarom moest het systeem eenvoudig toe te passen zijn, in alle situaties te gebruiken en logisch. Maar bovenal wilde ik dat ik me goed kon voelen zonder verder ook maar iets of iemand nodig te hebben.

Remco vertelt je over zijn nieuwe manier van denken. Een manier waarmee hij depressie, suïcidaliteit en burn-out heeft overwonnen. Het resultaat van zijn zoektocht langs de wet van aantrekking, meditatie, mindfulness en nog veel meer. Het gaat over in contact komen met de meest positieve versie van jezelf en daar dagelijks bewust mee in contact komen. Het werkt voor de logische en zelfbewuste mens maar geeft ook rust voor de zoeker op weg naar inzicht.

Alvast meer lezen? Kijk dan op Remco’s website: www.weerstandloos.nl.

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta.

Permanent Beta

 

 

 

Schrijf je nu in: RSVP
Lukt het inschrijven via MeetUp niet? Stuur dan even een mail naar: info@elpine.nl. We helpen je graag verder!