img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
13th May 2022
Toyohari acupunctuur

Acupunctuur, dat is toch iets met naalden? Dat is het eerste wat mensen Els Gobin zeggen als ze iemand vraagt: weet je wat acupunctuur is? En vervolgens: dat is heel pijnlijk toch? Tijdens de kampvuursessie van 13 mei bij Elpine gaat Els vertellen over de Japanse acupunctuur-stijl Toyohari, die pijnloos is en daarom heel geschikt voor mensen die bang zijn voor naalden. De naald prikt niet in de huid, maar gaat tot de huid en raakt de huid slechts heel licht aan.

Stap voor stap legt gaat Els je uitleggen hoe een acupunctuurbehandeling verloopt. Veel mensen weten niet dat acupunctuur goed kan helpen bij klachten zoals long covid, herstel na operatie, medicijnen beter verdragen en stress.

Els: “Ik vind het fijn om lijfelijk over mijn vak te komen vertellen. Het voegt iets toe, omdat ik door het contact uit mijn hart kan spreken. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en hopelijk al je vragen te kunnen beantwoorden”.

Meer informatie over de praktijk van Els Gobin, acupuncturist in Emmen, kun je hier vinden: www.acupuncturist.nu

De toegang voor de lezing is zoals altijd gratis. Voor de maaltijd rekenen we € 10. Laat je ons bij je aanmelding even weten of je mee-eet?

Aanmelden kan via Meetup: https://www.meetup.com/nl-NL/Elpine-bereik-je-eigen-top/events/285461795/

of door een mail te sturen naar: kampvuursessie@gmail.com.

Tot ziens op vrijdagavond 13 mei!