img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
14th Apr 2023
Kampvuursessie over het Talentenspel met Jacqueline Tamminga

Op deze Kampvuursessie is Jacqueline Tamminga te gast om je te vertellen over het Talentenspel.

Jacqueline noemt zichzelf levenskunstenaar, woont sinds kort in Drenthe en heeft hier haar eigen bedrijf, waarin zij training en coaching geeft op basis van Een Cursus in Wonderen, Choose Again en het Talentenspel. Verder heeft zij over Levenskunst geschreven in haar boek “Schatkist van de Ziel”.

Het Talentenspel helpt mensen om, vanuit verbinding met hun ziel, meer zicht te krijgen op hun talenten en hun levensmissie. Jacqueline gebruikt het Talentenspel dan ook in haar begeleiding bij zingevingsvragen, loopbaan vragen, teambuilding en relatievraagstukken. Het Talentenspel is ontwikkeld door Willem Glaudemans.

Wil je je talenten ontdekken of beter leren kennen? Iedereen heeft een missie en ook de juiste talenten gekregen om die te vervullen. We gaan een mini versie van het Talentenspel spelen, zodat je kunt voelen of het iets voor jou is. Doe je mee? Kom dan naar de bijeenkomst. Meer info: www.jacquelinetamminga.nl

Aanmelden kan via Meetup: hier of door een mail te sturen naar: kampvuursessie@gmail.com.Wil je mee eten? Voor € 12,50 kan dat om 18.00 uur. Wel even opgeven, ook je evt. dieetwensen.
De bijeenkomst is gratis en start om 20.00uur.

Waar moet je zijn:
Bij Elpine/Booost
Westerbroeken 1
9442 TM Elp