img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
11th Dec 2015
Spreker kampvuursessie 11 dec. bekend!

Janne Willems is onze spreker op vrijdag 11 dec.

Gelukkig worden is vaak iets wat we willen. Maar wat is geluk nu eigenlijk? En hoe kun je gelukkiger worden? Vooral als zaken niet gaan zoals je wilt.
Zestien maanden lang trok Janne Willems door Azië, Europa en Nieuw-Zeeland om mensen te vragen om een mooi moment van de afgelopen week te tekenen. Ruim 7000 mensen tekenden een mooie herinnering. En dat levert niet alleen hele ontroerende verhalen en prachtige schetsen op, maar al die momenten geven ook inzicht in de internationale beleving van geluk.

Kom naar het kampvuur om daar de vruchten van te plukken.

www.seizeyourmoments.com.

Even goed te weten: op vrijdagavond hebben we bezoek van een groep van Permanent Beta, het gezelschap individuen dat mensen samen brengt om kennis te delen over technologie, wetenschap en kunst. En wat aan de bakermat stond van Elpine.
Kennismaken met ze? Dat kan, ze bijten niet 😉 Goed te weten: ze nemen een kok mee, die ook voor jou een heerlijke maaltijd gaat koken (18u aanwezig). Kosten zijn zoals altijd € 10 voor het eten en € 1 per drankje. Zelf af te rekenen bij Dick of Henny bij vertrek. De lezing begint om 20u en is gratis.

Een warm welkom op vrijdag!

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta.

Permanent Beta

Schrijf je nu in
RSVP
Lukt het inschrijven niet? Bel ons dan even. We helpen je graag verder!