img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
13th Apr 2018
Kampvuursessie over mannelijkheid (M en V welkom)

Is er wel zoiets als mannelijkheid? Wat is dat dan? En waarom is het thema mannelijkheid zo relevant?

In deze 1-2 uur durende kampvuursessie neemt Mark van Breemen jullie mee door een “Avontuur voor mannen”, waarbij hij begint met jullie te vragen naar jullie beeld van mannelijkheid en vrouwelijkheid – waarom dit niets, maar dan ook niet te maken heeft met welk geslacht je hebt.

Mark provoceert jouw opvatting door als titel te kiezen: Re-mancipatie – Ode aan seksisme. Wat is dat eigenlijk? Of schiet jij ook bij voorbaat in de kramp vanuit de collectieve opvatting dat vrouwen altijd slachtoffer zijn en mannen dader? Toch interessant dat het woord seksisme onzijdig is.

Mark neemt jullie mee naar de maatschappelijke context en beeldvorming over mannen, jongens, meisjes en vrouwen en de impact hiervan. Hoe het hardnekkig ontkennen en gladstrijken van verschillen alleen maar leidt tot meer onderhuidse extremen, en stigma’s. Ook wil hij een ander perspectief geven op mannelijkheid en vrouwelijkheid. Voel jij als deelnemer maar – ongeacht of je man of vrouw bent – waar jij je thuis voelt. Sterker nog, deze verschillen zijn noodzakelijk om aantrekking te creëren tussen man en vrouw. Want stel dat er geen aantrekking was, hoe zouden er dan nieuwe mensen bij komen? Kortom, genoeg om het over te hebben.

Mannen èn vrouwen welkom!

Meer info over Mark van Breemen’s trainingen is te vinden op www. mannen.coach.

De toegang voor de lezing, die om 20u begint, is zoals altijd gratis. Voor de maaltijd rekenen we € 10. Als je mee-eet, dan zien we je graag omstreeks 18u. Laat je ons bij je aanmelding even weten of je mee-eet en of je dieetwensen hebt?

Schrijf je nu in: RSVP

Lukt het inschrijven niet? Bel ons dan even op 06 57150693. We helpen je graag verder!

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta.

Permanent Beta