img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
26th May 2017
Live muziek & karaoke!

Elpine presenteert……….live muziek van de band BLACK TIE.

Op vrijdagavond 26 mei 2017 zal de band BLACK TIE van 17 tot 20 uur een optreden geven in de loods van Elpine. BLACK TIE bestaat uit een zestal gelauwerde musici die het leuk vinden om samen te spelen. Hartmoed Greve uit Zwiggelte is een van hen. De muziek van Black Tie is een fusion tussen jazz en klassiek, maar deze mannen zijn zo gepokt en gemazeld in de muziekbusiness dat ze eigenlijk alles kunnen spelen.

Elpine zou Elpine niet zijn als je er niet lekker kunt eten. Dus we zetten Dick weer achter de kachel en je kunt lekker mee-eten wat de pot schaft.

En daarna…….daarna ben JIJ aan de beurt om je talent te laten horen, want vanaf een uur of 21.30 is het KARAOKE NIGHT bij Elpine! Dus: kruip uit je schulp, stap naar voren en laat ons genieten van jouw zangkunst! Of het nou Mick Jagger, Tina Turner of Ol’ Blue Eyes is, leef je uit en ga he-le-maal los! Dat wordt een feestje…!

Black Tie treedt gratis op. Eten + karaoke kost € 15 per persoon.

Aanmelden is wel handig: als je wilt komen, zet dan je naam even op de intekenlijst die bij Elpine/Booost ligt, of meld je aan via het Facebook event, dan weten we ongeveer waar we op kunnen rekenen.