img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
13th Mar 2015
Kampvuursessiespreker 13 maart bekend

Elpine en je goed voelen. Met elkaar praten bij het knisperende kampvuur in het rustieke Elp, de mooiste ontmoetingsplek om inspiratie op te doen en kennis uit te wisselen over gezondheid, wellness, voeding, schoonheid, spiritualiteit en beweging. Iedere tweede vrijdagavond van de maand.

Op vrijdagavond 13 maart a.s. is de vloer voor Annemieke Aardema, die onder de naam Moeder AardeMA een praktijk voor kruidengeneeskunde heeft in Zwiggelte, op een steenworp afstand van Elp.

Annemieke: “Deze avond gaat het over kruiden en gezondheid. Ik ga jullie vertellen hoe ik ertoe gekomen ben om me meer te verdiepen in de wereld van de kruiden. Ik heb zelf een grote biologische moestuin en daar heb ik natuurlijk ook heel veel kruiden in staan. Ik ben me steeds meer gaan verwonderen over de geneeskrachtige stofjes die in al die plantjes zitten. En dan gaat het vaak ook over wat mensen ‘onkruid’ noemen.
Ik ben er van overtuigd dat voeding heel veel invloed heeft op je gezondheid. Kruiden kunnen daar een heel mooie aanvulling op zijn. En dan bedoel ik niet alleen de smaak, maar ook de invloed op bijvoorbeeld de spijsvertering. Ik neem graag een aantal van deze (on)kruiden met jullie door. Hoe je ze kunt herkennen, wat hun eigenschappen zijn, waar je ze voor kunt gebruiken.
Ik heb een kruidenvakopleiding gevolgd. Mede door deze opleiding heb ik een heel andere kijk op gezondheid en ziek zijn gekregen. Ik vertel over mijn eigen ervaringen. Het verband tussen wat je eet, hoe je denkt, hoe je je gedraagt en je genen. Alles heeft invloed op elkaar. Het is mooi om daar naar te kijken in plaats van het met pillen op te lossen.
Verder vertel ik over wat je zelf kan doen met kruiden. Bijvoorbeeld wanneer te plukken, wat kan je gebruiken, waar moet je op letten. Het is vaak een kwestie van gewoon doen.”

Wil jij er ook bij zijn? Meer dan welkom! Meld je aan via de RSVP-link hieronder.

Je kunt meer lezen over Annemieke’s praktijk op www.moederaardema.nl.

Annemieke

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta.

Permanent Beta

 

Schrijf je nu in  RSVP 

Lukt het inschrijven niet? Bel ons dan even. We helpen je graag verder!