img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
11th Nov 2022
Kampvuursessie over sjamanisme

Op 11 november gaat Anita Roseboom uit Wezup het hebben over sjamanisme. Sjamanisme is eigenlijk een leefwijze. Een leefwijze waarin we kunnen blijven leren en ervaren. Een sjamaan oftewel een medicijnvrouw of -man kan verschillende functies hebben. Een sjamaan werkt voornamelijk in de niet zichtbare wereld, de wereld van spirit, van de ziel. In de traditie waarin Anita is opgeleid is de sjamaan o.a. een Earth Keeper, een Time Master en/of een Healer. Over alle drie is veel te vertellen en te beleven, maar deze avond zullen vooral de Earth Keeper en de Healer centraal staan.

Anita wil graag met jou een paar oefeningen doen die je kunnen helpen je bewust(er) te maken van de niet zichtbare wereld, energie voelen en energie zien. Dat is gewoon leuk om te doen en misschien ervaar je iets dat je nog niet kent. En wil je dit niet, ook helemaal goed, jij maakt je eigen avond.

Daarnaast zal Anita vertellen over het medicijnwiel, als voorbeeld van een healing methode. Anita’s sjamanistisch leraar Alberto Villoldo (tevens medisch antropoloog) heeft een detox-programma ontwikkeld, samen met sjamanen en westerse artsen/specialisten, dat gericht is op het schonen, herstellen en regenereren van ons lichaam.

Wanneer er dan nog zin en tijd is, gaan we een kort vuurritueel doen.

Spreekt de inhoud van de avond je aan, kom dan met ons rond het vuur zitten, zoals sjamanen dit gewoon zijn te doen. Gezien het Nederlandse klimaat zal de lezing waarschijnlijk binnen plaatsvinden, maar neem gewoon toch ook die dikke jas en warme schoenen mee voor rond het vuur!

De toegang voor de lezing is zoals altijd gratis. Voor de maaltijd rekenen we € 10. Laat je ons bij je aanmelding even weten of je mee-eet?

Aanmelden kan via Meetup: hier of door een mail te sturen naar: kampvuursessie@gmail.com.

Tot ziens vrijdagavond!