img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
10th Nov 2023
Kampvuursessie over een reis door de Chakra’s

Vrijdag 10 november hebben wij een bekende spreker, zij was eerder bij ons. Anita Roseboom neemt ons mee in de wereld van de Chakra’s.

Een Chakra is een centrum van activiteit voor de ontvangst, opname en overbrenging van levensenergie. Het woord komt uit het Sanskriet en wordt vertaald met wiel of schijf. We kunnen Chakra’s beschouwen als bollen van energie die vanuit het centrale zenuwstelsel naar alle kanten uitstralen. Elk Chakra bestaat uit een combinatie van fysieke, emotionele, mentale en spirituele energie.

We zijn ons hele leven bezig de vaardigheden en begrippen die met de Chakra’s samenhangen te ontwikkelen. De energie van een chakra kan beschadigd raken a.g.v. ervaringen, trauma’s etc. Maar Chakra’s kunnen net als spieren ontwikkeld, geheeld en overeenkomstig je wensen en behoeften geherprogrammeerd worden.

Op deze avond vertelt Anita over de Chakra’s en de levensgebieden waar ze mee samenhangen. Hoe je ze kunt ontwikkelen en helen. Dit systeem laat zo mooi zien hoe alles in ons samenwerkt.

Anita vindt het heel erg leuk om dit met jullie te delen. Heb je belangstelling? Weet dat je van harte uitgenodigd bent.

Kom naar onze bijeenkomst in Elp. Laat weten of je mee-eet en of er dieetwensen zijn.
De gezamenlijke maaltijd is om 18.00 uur, wij vragen daarvoor een bijdrage van €12,50. De bijeenkomst zelf is gratis en start om 20.00 uur.

Aanmelden kan via Meetup: hier of door een mail te sturen naar: kampvuursessie@gmail.com.

Elpine
Westerbroeken 1
9442 TM Elp