img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
13th Feb 2022
Kampvuursessie over ayurveda

HOI! Ook deze maand wordt de kampvuursessie gehouden op de tweede zondag van de maand. Lezing wordt voorafgegaan door een ayurvedische lunch.

Wat is ayurveda? Ayurveda is de kennis van een lang, gelukkig en gezond leven. De toepassing ervan is eenvoudig en onafhankelijk van waar je vandaan komt en leeft. Het geheim is het onderliggende holistische principe en de kennis van onze eenheid met de natuur en haar wetmatigheden. Ayurveda wijst je de weg naar een leven in balans – de basis voor een volmaakt welzijn, natuurlijke schoonheid en duurzame gezondheid.

Volgens ayurveda vinden we de sleutel tot het welbevinden in het inzicht in de drie ayurvedische basisenergieën: Vata, Pitta en Kapha. Al onze fysieke, mentale en psychische eigenschappen geven uitdrukking aan een volkomen individuele combinatie van deze basiskrachten in onze persoonlijkheid. Ze vormen ons ‘ayurveda-type’, onze innerlijke aard, de blauwdruk voor een lang en gezond leven – onmiskenbaar uniek als een vingerafdruk.

Onze eigen Greet Drijfhout en Dick Oosterwijk nemen je mee in de wereld van ayurveda.

Ben je er ook bij? Aanmelden is gewenst en kan door een mail te sturen naar: kampvuursessie@gmail.com, of door hier door te klikken naar Meetup: https://www.meetup.com/nl-NL/Elpine-bereik-je-eigen-top/events/283763843/

De toegang voor de lezing is zoals altijd gratis. Voor de ayurvedische lunch rekenen we € 10. Laat je ons bij je aanmelding even weten of je mee-eet?

Zie je graag op zondag 13 februari!