img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
12th Jun 2015
Geannuleerd: Kampvuursessie 12 juni: App-etite for destruction

Helaas moeten wij besluiten deze sessie te annuleren wegens gebrek aan aanmeldingen. Mike komt in (waarschijnlijk) oktober langs voor de herkansing.

Meer met minder kan, maar dan wel radicaal anders.

De zorgsector staat voor een schijnbaar onmogelijke opgave. Het moet veel goedkoper en veel beter. En dit lukt niet meer door met de kaasschaaf de kosten te reduceren of een beetje aan e-health te gaan doen. Het moet radicaler….

Mike van Holsteijn vertelt wat hem drijft om de zorg in Nederland radicaal te veranderen. De belevenissen van een vriend met een bipolaire stoornis, een echtgenote in de jeugdhulpverlening en de eigen rol als innovator met apps bij diverse instellingen zijn een grote bron van inspiratie. Ook krijg je een update over zijn door de EU gesubsidieerde
plan om een hele stad gezonder te krijgen.

Hij vertelt over apps die het verschil gaan maken. Daarnaast vertelt hij over de tegenkracht van oud denken en dwingende regels en hoe je die te lijf kunt gaan met visie en creatieve destructie.

www.bloei.nl

www.beterapp.nl

Jij kunt erbij zijn. Meld je snel aan via Meetup. Geef daarbij aan of je mee wilt eten (vanaf 18 uur) en of je blijft overnachten.

Schrijf je hier in: RSVP
Lukt het inschrijven niet? Bel ons dan even. We helpen je graag verder!

 

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta.

Permanent Beta