img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
13th Jan 2023
Kampvuursessie over inmaken en bewaren

Op 13 januari organiseren we een kampvuursessie over fermenteren, oftewel inmaken en bewaren, met Pascal Gelling.

Pascal Gelling runt  Het Groene Land  een plek waar duurzaamheid, permacultuur, zelfvoorzienend leven, educatie en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Op Het Groene Land verzorgt hij allerlei workshops en lezingen op het gebied van voedselconservering. Op zijn erf teelt hij gezond voedsel met oog voor de natuur. Dieren lopen er ook; zo hebben ze kippen, vier varkens en twee schapen. Daarnaast runt hij een culinair museum, waarin ons rijke culinaire verleden wordt uitgelicht, met als specialisatie duurzaamheid en het bewaren van voedsel.

Deze interactieve lezing heeft ook een hands-on element. Je gaat namelijk zelf aan de slag met het inmaken van kool. Daarvoor neem je zelf een biologische witte kool en 2 afsluitbare glazen potten mee. Het resultaat neem je na afloop mee naar huis en enkele weken later kun je er een supergezonde en heerlijke maaltijd mee maken.

De toegang voor de lezing is zoals altijd gratis. Voor de maaltijd vooraf rekenen we € 10. Laat je ons bij je aanmelding even weten of je mee-eet?

Aanmelden kan via Meetup: hier of door een mail te sturen naar: kampvuursessie@gmail.com.