img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
10th Dec 2016
Elpine is jarig!

In december bestaan de Elpine kampvuursessies twee jaar, dus: tijd voor een feestje! En jij bent van harte welkom om deze verjaardag samen met ons te vieren op zaterdag 10 december 2016 (datum klopt :)).

Zoals jullie misschien weten is het Permanent Beta Field Lab in ontwikkeling in de loods op het terrein. Om jullie te laten zien wat voor een fantastische ruimte het nu al is (dankzij vele handjes), houden we het feest daar dus: in de loods. Kom jij samen met ons een wijntje of biertje drinken bij de vuurschalen in de loods? Leuk!!!

Het wordt een superleuke avond met o.a. de volgende ingrediënten:

  • lekkere maaltijd bereid door onze topkoks
  • lezing door onze enige, echte Joost Plattel (zie hieronder)
  • live muziek op ons podium met mogelijkheid om zelf mee te spelen/zingen
  • dj-en en dansen
  • en als iemand zin heeft om een hottub op te stoken, ga je gang.

Joost Plattel neemt je mee in de wondere wereld van de Quantified Self. Als een van de co-founders in Amsterdam en Europa en iemand die al jaren technologie toepast om dingen van zichzelf te meten, vertelt hij over wat er allemaal mogelijk is. Nieuwsgierig hoe je per dag 15 minuten aan slaap zou kunnen besparen? Of hoe een nieuwe telefoon je productiviteit beïnvloedt? Wat kun je leren van je bloedwaardes en hardlooprondjes? Maar al die data, is dat wel nuttig, veilig en verantwoord? Hoe ga je om met privacy-kwesties en welke ethische grenzen moet je trekken? Joost vertelt over zijn eigen experimenten en laat je zien wat er mogelijk is!

Zoals gebruikelijk vragen we een vergoeding van € 10 voor de maaltijd. Anders dan andere keren vragen we je deze keer je eigen drinken mee te nemen. Je kunt blijven overnachten, maar neem dan wel je eigen matrasje en slaapzak mee. Voor een overnachting incl. ontbijt rekenen we een bijdrage van € 7,50.

TIP: neem warme kleren mee.

Graag z.s.m. opgeven via MeetUp. Vergeet niet de vragen bij de aanmelding te beantwoorden.

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta.

Permanent Beta

Schrijf je nu in
RSVP
Lukt het inschrijven niet? Bel ons dan even. We helpen je graag verder!