img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
11th Sep 2020
Dubbeldikke kampvuursessie

Het was een tijdje stil. Iets met een virus, of zo. Maar wij gaan weer beginnen met onze kampvuursessies! Om te vieren dat we even uit de lucht zijn geweest, hebben we niet 1 maar zelfs 2 sprekers voor je geboekt voor 11 september. In tegenstelling tot vorige keren, wordt deze kampvuursessie gehouden in de loods, want daar kunnen wij jou garanderen dat we op 1,5 m afstand van elkaar kunnen blijven.

Nienke Gottenbos is een graag geziene gast bij de kampvuursessies. Als De Groene Vrouw is ze een autoriteit op het gebied van gezonde voeding en met name darmflora. Ze wordt dan ook niet voor niets De Poepdokter genoemd. Onlangs is haar nieuwe boek “Gezond van Kop tot Teen” uitgekomen, wat ze samen schreef met o.a. Ralph Moorman. Vanavond zal ze je weer bombarderen met veel weetjes en tips voor een gezonde darmwerking en -flora. Je bent gewaarschuwd…

Onze tweede spreker is onze eigen Dick Oosterwijk. Net zoals Nienke heeft Dick een uitgesproken mening over de relatie tussen voeding en gezondheid. Foodhacks zijn zeg maar zijn ding. Kleine, vaak simpele dingetjes die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je binnen krijgt wat je binnen moet krijgen. Dus kom luisteren en doe er je voordeel mee!

De toegang voor de lezing is zoals altijd gratis.
Wil je van tevoren een hapje mee-eten? Dat kan. Voor de maaltijd vragen we een bijdrage van € 10. Laat je ons bij je aanmelding even weten of je mee-eet? De lezing begint om 20 uur. Als je wilt mee-eten, zorg dan dat je rond 18 uur bij ons bent.

Erbij zijn? Dat kan! Schrijf je nu in via Meetup: RSVP, of stuur een mail naar: kampvuursessie@gmail.com.

Zie je graag op 11 september!

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta (http://www.permanentbeta.nl).