img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
11th Sep 2015
Dick & the Fuzz

Heeee, is Dick een band begonnen? Klinkt wel lekker rock ’n roll: Dick & the Fuzz. Helaas (?!), jullie gaan niet kennismaken met de zangkwaliteiten van Dick, maar krijgen wel een verhelderend verhaal te horen over ‘fuzz’, oftewel bindweefsel in je lijf.

Op deze kampvuursessie op 11 september zijn we te gast bij het Permanent Beta Festival in het bos bij Schoonloo, op natuurcamping Uteringskamp (aan de weg van Elp naar Schoonloo – bij de SBB schuur naar links). Zie voor meer info over het festival: www.permanentbetafestival.nl

Vanaf 17.30 uur ben je welkom op het terrein. Vanaf 18 uur kun je mee-eten van het geweldig lekkere eten dat voor de festivalgangers wordt gemaakt. Om 20 uur gaan we dan naar de Waldotent, waar Dick zijn verhaal vertelt over de zwaar onderbelichte en onderschatte rol van bindweefsel in jouw lichaam. Daarna zullen we door middel van een aantal houdingen uit de yin yoga het verhaal illustreren. Je zult plezierig verrast zijn door het inzicht dat je fysieke mogelijkheden veel groter zijn dan je zelf denkt en dat je tot op zeer hoge leeftijd een uiterst soepel lichaam kunt houden. De tijdsbesteding die ervoor nodig is, is niet groot en de houdingen zijn niet ingewikkeld. Kortom: vrolijk en soepel oud worden!

Je bijdrage voor lezing, eten en drinken (onbeperkt fris/thee/koffie) is € 10 – te voldoen aan Henny. Wil je een alcoholisch drankje, dan kun je daarvoor op het festival consumptiemunten kopen.

Meld je snel aan, want het wordt hartstikke leuk en je krijgt ook nog eens de kans om een kijkje op het Permanent Beta Festival te nemen. O ja, vergeet niet een yogamat of kleedje mee te nemen!

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta.

Permanent Beta

Schrijf je nu in
RSVP
Lukt het inschrijven niet? Bel ons dan even. We helpen je graag verder!