img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
19th Jan 2019
Elpine Cold Clinic plus eten en DISCO!

Op 19 januari biedt Elpine iets heel bijzonders aan: de eerste Elpine Cold Clinic. Deze vervangt de kampvuursessie van 11 januari.

Wil jij in één middag je gezondheid een enorme boost geven? Wil jij je sterker en fitter voelen, beter slapen en een blijer brein? Doe dan mee aan de Cold Clinic. Leer een waardevolle ademhalingstechniek waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Wat staat op het programma?
1. Ademhalingstechniek: je leert een fantastische ademhalingstechniek die je energieniveau omhoog brengt.
2. Wandeling in de kou: slechts gekleed in badkleding gaan we een korte wandeling in de kou maken.
3. Dippen in het koude zwembad: de laatste uitdaging van de dag is een korte dip in het onverwarmde zwembad.

Meer energie, meer gezondheid en meer geluk door deze ademhalingstechniek! Martijn Holtes is de trainer deze middag. Wij van Elpine zorgen voor koffie/thee/water/zoete versnaperingen en warmte tussendoor.

Na afloop van de clinic gaan we gezellig samen eten. Zoals gebruikelijk maakt Dick weer een heerlijke maaltijd klaar. En daarna… tromgeroffel… is het tijd om je dansschoenen aan te doen. Of je schoenen uit, dat mag natuurlijk ook. Want dan is het DISCO time. Onze enige echte DJ Rox draait de beste, dansbaarste en vetste hits van toen en nu. Come and join the party!

Jouw investering is € 60. Wil je dan ook nog komen dansen, dan vragen we € 5 toegang. Mis dit niet en meld je snel aan. Schrijf je nu in via Meetup: RSVP, of stuur een mail naar: kampvuursessie@gmail.com.

Lukt het inschrijven niet? Bel ons dan even op 06 57150693. We helpen je graag verder!

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta (http://www.permanentbeta.nl).