img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
12th May 2017
“I believe in miracles”

Tweede vrijdag van de maand? Kampvuursessie time! Te gast bij kampvuur of haardvuur op vrijdag 12 mei is Wouter. Trouwe bezoekers kennen Wouter als gewaardeerd deelnemer aan de Elpine kampvuursessies, maar niet iedereen zal weten dat Wouter een prachtverhaal in huis heeft. En dat wil hij met jullie delen.

 

Wie is Wouter? Wouter is eigenlijk een heel gewone man die net als ieder ander opgroeit, buiten speelt en lekker pubert. Hij maakt ruzie met z’n ouders en loopt vervolgens op z’n 14e van huis weg. Hij belandt in een kindertehuis en begint te blowen maar daar blijft het niet bij. Wouter heeft de tijd van zijn leven en geniet van drank, drugs, muziek en z’n vriendin tot het tij keert… Hij verliest achtereenvolgens zijn baan, zijn kind en zijn vriendin. Hij raakt verslaafd aan heroïne, cocaïne en pillen en wordt uiteindelijk zijn huis uitgezet. Na 5 jaar op straat te hebben gezworven belandt hij tenslotte in de gevangenis en daar ziet hij het licht.

We realiseren ons dat Wouter’s geschiedenis best een heftig verhaal is maar het zijn slechts de harde feiten… Het draait vooral om het terugvinden van het geloof in jezelf en hoe Wouter de kunst heeft ontdekt van een leven in kracht en vrijheid.

 

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta.

Permanent Beta

Schrijf je nu in
RSVP
Laat ons even weten of je mee-eet van de gezonde en lekkere daghap (€ 10). De lezing begint om 20.00 uur.
Lukt het inschrijven niet? Bel ons dan even. We helpen je graag verder!