img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
13th Mar 2022
Kampvuursessie met bakker Harm Fledderus

Een nieuwe traditie is geboren: ook deze kampvuursessie verschuift naar de zondagmiddag. Wees welkom op 13 maart vanaf 13 uur bij deze editie van de kampvuursessies, waarin Harm Fledderus onze gastspreker is.

Harm runt samen met zijn vrouw Alice de sfeervolle bakkerij/ijssalon in Hooghalen. Je kunt er terecht voor heerlijk brood en banket, of voor een ijsje, maar er is ook een lunchroom en een terras.

Bakker Harm wil meer dan alleen een bakker zijn. Hij wil zich onderscheiden, bijvoorbeeld door nieuwe broodsoorten op de markt te brengen. Puur natuur en met desem. Wat het precies is, en hoe hij deze broden maakt, gaat Harm je vertellen.

De lezing wordt voorafgegaan door een lunch waarbij je kennis kunt maken met Harm’s voortreffelijke (desem-)broden.

De toegang voor de lezing is zoals altijd gratis. De lezing begint om 14 uur, als je mee wilt lunchen dan zien we je graag om 13 uur.
Voor de lunch rekenen we € 10. Laat je ons bij je aanmelding even weten of je mee-eet, zodat Harm weet hoeveel broden hij moet bakken?

Aanmelden kan via Meetup: https://www.meetup.com/nl-NL/Elpine-bereik-je-eigen-top/events/284049079/ of door een mail te sturen naar: kampvuursessie@gmail.com.

Tot ziens op zondagmiddag 13 maart!