img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
09th Dec 2022
Kampvuursessie over alternatieve energie

 

 

 

‘Lokaal opwekken, lokaal opslaan en lokaal gebruiken is de oplossing voor de huidige energie-uitdagingen’, zo stelt  Lammert de Wit, algemeen directeur bij SuWoTec. ‘Zo realiseer je een duurzame, circulaire planeet.’

Op vrijdag 9 december geeft Lammert een lezing over duurzame energie. Lammert heeft jarenlang over de hele wereld in de olie-industrie gewerkt en is nadien zijn eigen bedrijf gestart: SuWoTec. Hij gebruikt zijn ervaring door anderen te begeleiden in het ontwikkelen van duurzame energie.

De vraag voor duurzame energie voor gebouwen wordt steeds complexer. Het moet duurzaam en circulair zijn. Wat is dan circulair? Het moet ook nog betaalbaar zijn en het liefst met comfort 24/7.
Steeds meer blijkt dat energie-opslag een missende link is in dit verhaal. Met meer efficiënte opslag kun je meer in controle komen over je eigen opgewekte energie en dan kun je toewerken naar maximale onafhankelijkheid.

Wat zijn de opslagmethodes zonder dat er een grote hoeveelheid schaarse grondstoffen voor nodig is? Zijn zon- en windenergie wel zo duurzaam? Hoe ga je PV-panelen (zon) en windmolens circulair laten werken?

Lammert neemt ons mee in de keten naar slimme oplossingen, gebruikmakend van natuurlijke oplossingen zoals wind en zon.

Ben je erbij vrijdag 9 december bij Elpine?

De toegang voor de lezing is zoals altijd gratis. Voor de maaltijd rekenen we € 10. Laat je ons bij je aanmelding even weten of je mee-eet?

Aanmelden kan via Meetup: hier of door een mail te sturen naar: kampvuursessie@gmail.com.