img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
09th Sep 2016
9 sep. Elpine over yin yoga

Op deze kampvuursessie op 9 september zijn we, net zoals vorig jaar, te gast op het Permanent Beta Festival in het bos bij Schoonloo, op natuurcamping Uteringskamp (aan de weg van Elp naar Schoonloo – bij de SBB schuur naar links). Zie voor meer info over het festival: www.permanentbetafestival.nl

Vanaf 17.30 uur ben je welkom op het terrein. Vanaf 18 uur kun je mee-eten van het geweldig lekkere eten dat voor de festivalgangers wordt gemaakt. Om 20 uur gaan we dan naar een van de tenten, waar Dick Oosterwijk van Elpine zijn verhaal vertelt over de zwaar onderbelichte en onderschatte rol van bindweefsel in jouw lichaam. Daarna zullen we door middel van een aantal houdingen uit de yin yoga het verhaal illustreren. Je zult plezierig verrast zijn door het inzicht dat je fysieke mogelijkheden veel groter zijn dan je zelf denkt en dat je tot op zeer hoge leeftijd een uiterst soepel lichaam kunt houden. De tijdsbesteding die ervoor nodig is, is niet groot en de houdingen zijn niet ingewikkeld. Kortom: vrolijk en soepel oud worden!

Je bijdrage voor lezing/workshop, eten en drinken (onbeperkt fris/thee/koffie) is € 10 – ter plekke te voldoen aan Henny. Wil je een alcoholisch drankje, dan kun je daarvoor op het festival consumptiemunten kopen.

Meld je snel aan, want het wordt hartstikke leuk en je krijgt ook nog eens de kans om een kijkje te nemen op het Permanent Beta Festival. Bovendien kunnen we niet meer dan 15 aanmeldingen accepteren, omdat de workshop ook toegankelijk is voor de deelnemers van het festival.

O ja, vergeet niet een yogamat of kleedje mee te nemen!

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta.

Permanent Beta

Schrijf je nu in
RSVP
Lukt het inschrijven niet? Bel ons dan even. We helpen je graag verder!