img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
08th May 2015
8 mei Robert Bridgeman bij Elpine

We zijn heel blij dat we de volgende spreker aan kunnen kondigen in de Elpine kampvuursessies: Robert Bridgeman. In combinatie met de gebruikelijke Elpine-ingrediënten (lekker eten, een prachtlocatie, fijne mensen en niet te vergeten een knappend kampvuur) belooft het een superinspirerende avond te worden. Het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je snel aan!

Robert Bridgeman is onderzoeker van het menselijk potentieel. Hij onderzoekt technieken en methoden die helpen jezelf op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te optimaliseren. Zijn reizen brachten hem naar meditatiecentra in Azië waar hij wekenlang mediteerde, hij zat in zweethutten met sjamanen, werd geridderd in de Orde der Tempeliers, beklom half naakt de Kilimanjaro met Iceman Wim Hof en werd opgeleid in hersenwetenschap door Stanford wetenschappers in San Francisco. Robert werkt met particulieren, organisaties en topsporters en helpt ze de beste versie van zichzelf te zijn.

Op vrijdag 8 mei in Elp vertelt hij zijn verhalen en neemt hij je mee op reis in jezelf. Door speciale technieken ervaar je diepe ontspanning en leer je de grenzeloosheid van je wezen kennen. Robert gebruikt een combinatie van inzichten en technieken om je een stapje verder te helpen in je ontwikkeling, ongeacht waar je op dit moment staat.

Jij kunt erbij zijn. Meld je snel aan via Meetup.

Schrijf je hier in: RSVP
Lukt het inschrijven niet? Bel ons dan even. We helpen je graag verder!

 

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta.

Permanent Beta