img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
06th Nov 2015
6 november Bugalicious op kampvuursessie Elpine

Iedere 2e vrijdag van de maand stoken we het kampvuur (of houtkachel) op in Elp en nodigen we sprekers uit. Maar in november gaan we een weekje naar voren, dus naar 6 november.

Onze spreekster is Patricia Stevens van Bugalicious. Insecten zijn het voedsel van de toekomst! Insecten (bugs) zijn ook nog eens ontzettend lekker van smaak (delicious). Anders gezegd: It’s bugalicious!

Patricia is gepromoveerd Moleculair Bioloog en Voedingsdeskundige. Ze werkte ruim 10 jaar mee aan verschillende projecten bij de Universiteit van Groningen. Tegelijkertijd is ze geïnteresseerd geraakt in de relatie tussen voeding en gezondheid en heeft ze diverse cursussen en opleidingen in die richting gevolgd. Ze houdt ontzettend van koken en lekker en gezond eten. Insecten als voedsel, dat is spannend, duurzaam én lekker! Lees er meer over op www.bugalicious.nl.

Patricia zal speciaal voor ons lekkere insectenhapjes bereiden, zodat je zelf ook kunt proeven hoe het smaakt. Voor deze proeverij vragen wij je om een bijdrage van € 5, te betalen op de avond zelf.

Uiteraard hebben we ook weer een maaltijd (om 18u), waarvoor je je kunt opgeven via deze site.

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta.

Permanent Beta

Schrijf je nu in
RSVP
Lukt het inschrijven niet? Bel ons dan even. We helpen je graag verder!