img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Fair Health Fair

Een nieuwe traditie is geboren! Op zaterdag 15 april zal de eerste editie plaatsvinden van de Fair Health Fair.

Een middag vol leuke sprekers zoals jullie dat al kennen van Elpine, maar dan aangevuld met allerlei lekkere (lokale) producten en goede initiatieven. Alles om je gezonder, gelukkiger en bewuster te maken. Dus: kom eten! Kom drinken! Ontdek mooie producten die goed én lekker zijn! Een fijne voorjaarsmarkt met een fijn gevoel!

De fair is een middag met allerlei informatie en stands over gezond en lekker eten, in de vorm van een voorjaarsmarkt. Het wordt gehouden in onze loods en er omheen. We hebben o.a. gezondheidseitjes uit een superei (kom maar kijken hoe dat werkt), rauwe melk van de Vof Enting uit Zuidveld, de Groene Varkens uit Loon en de producenten van teff, een oergraan, dat verbouwd wordt in Hijken en waar je de heerlijkste glutenvrije delicatessen van kunt maken.
Als je je tevoren aanmeldt, zetten we je naam op “De Lijst” en kost de toegang slechts € 6. Op de dag zelf kost het € 7,50 per persoon. Alvast een kaartje met korting reserveren? Vul dan hier je gegevens in en je ontvangt een bevestiging van je reservering per e-mail.

Afrekenen doe je op de dag zelf.

Zie je in de loods!