img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Blog
18th sep

2021

Workshop appelcider maken
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 18/09/2021
10:30 - 16:30

Locatie
Elpine

Categorieën Geen Categorieën


Joost, Chantal en Loraine, allen zeer ervaren brouwers, gaan ons aan het werk zetten tijdens deze workshop Appelcider maken op zaterdag 18 september. We beginnen met het plukken van de appels uit Dick’s boomgaard. Die gaan vervolgens door de pers en er wordt gefilterd en gebotteld en…simsalabim, over een tijdje heb jij overheerlijke appelcider.

De workshop begint om 10.30 uur met koffie/thee en iets lekkers. Daarna gaan we de mouwen opstropen. Rond lunchtijd zorgen wij voor een kop warme soep, maar we vragen je zelf je broodje of ander lunchgerecht mee te nemen. Na de lunch gaan we verder met het persen van de appels en aan het einde van de middag ga jij naar huis met 2 flessen versgeperste appelsap. Of je kiest ervoor om je sap te laten staan en kunt dan op een afgesproken tijd je appelcider komen halen. Maar waar je ook voor kiest, gegarandeerd ga jij aan het einde van de middag met gezond blozende appelwangetjes weer op huis aan!

Jouw bijdrage is € 10 (graag contant meebrengen). Wij zorgen voor koffie/thee met iets lekkers en een pan soep voor de lunch. Aanmelden kan tot en met 17 september op: kampvuursessie@gmail.com

Nog geen reacties!

Reageer