img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Blog
10th sep

2021

KV 10 sep: Borstgezondheid Take Two
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 10/09/2021
18:00 - 21:45

Categorieën Geen Categorieën


We trappen het nieuwe seizoen Kampvuursessies af op vrijdag 10 september. met een bekend gezicht. Twee jaar geleden was ze ook bij ons en nu is op veler verzoek Frauke Boer terug, om je te vertellen over borstgezondheid.

Frauke houdt zich bezig met Medische Thermografie, Borstweefselbehandelingen, Manuele Lymfedrainage voor hals en borsten, Littekenbehandeling en begeleiding en behandeling voor vrouwen met Breast Implant Illness en de nazorg na explantatie. Ze helpt vrouwen om hun borsten weer gezonder te maken en ook zo te houden. Maar niet alleen borsten, het gaat over de gezondheid van je hele lichaam. Met thermografie laat ze je de onderlinge verbanden zien tussen oorzaken en gevolgen in je lichaam. Deze avond is écht niet alleen interessant voor vrouwen!

Tijdens deze kampvuursessie leer je ook alles wat je zelf kunt doen om de gezondheid van je borsten te verbeteren. En de meeste dingen zijn heel simpel. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen.

De toegang voor de lezing (die om 20u begint) is zoals altijd gratis. Voor de maaltijd rekenen we € 10. Laat je ons bij je aanmelding even weten of je mee-eet? We eten zo rond half 7.

Aanmelden kan via deze link: https://www.meetup.com/nl-NL/Elpine-bereik-je-eigen-top/events/vgjxgpyccmbnb/ of door een mailtje te sturen naar: kampvuursessie@gmail.com

Tot ziens in Elp op 10 september!

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Nog geen reacties!

Reageer