img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
10th Apr 2020
KV 10 april: Alles over borstgezondheid

Jaaaaaa! Op jullie verzoek is Frauke Boer van de Groene Zuster terug!

Al zo’n 30 jaar lang is mammografie de standaard manier om gezonde vrouwen te onderzoeken op verdachte plekjes in hun borsten. Maar is mammografie wel de beste aanpak bij het opsporen van borstaandoeningen? De Groene Zuster is van mening dat thermografie een veel beter alternatief is.

Frauke Boer is werkzaam als Medisch Thermograaf bij De Groene Zuster en maakt warmtebeelden van de borsten om te kijken of er veranderingen zijn in de fysiologie van de borst. Daarnaast is ze borstweefseltherapeut. Dat is een therapievorm waarbij de borsten weer zacht, soepel en pijnvrij gemaakt worden.

Op vrijdag 10 april is Frauke onze spreker op de Elpine kampvuursessie en zal ze jullie alles (ja, echt, álles!) vertellen over borstgezondheid. Ze zal je leren wat je zelf kunt doen om de gezondheid van je borsten te verbeteren en borstaandoeningen te voorkomen. Dat je je borsten lekker mag laten wiebelen. Dat aanpassingen in je leefstijl een verschil zullen maken. Want: negentig procent van de borstaandoeningen komt door leefstijl; met de juiste informatie kun je gezonde keuzes maken.

Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen.

De toegang voor de lezing is zoals altijd gratis.
Wil je van tevoren een hapje mee-eten? Dat kan. Voor de maaltijd vragen we een bijdrage van € 10. Laat je ons bij je aanmelding even weten of je mee-eet? De lezing begint om 20 uur. Als je wilt mee-eten, zorg dan dat je rond 18 uur bij ons bent.

Erbij zijn? Dat kan! Schrijf je nu in via Meetup: RSVP, of stuur een mail naar: kampvuursessie@gmail.com.

Zie je graag op 10 april!

 

De kampvuursessies, georganiseerd in samenwerking met Permanent Beta (http://www.permanentbeta.nl)