img 06 53 36 11 28
img info@elpine.nl
img Westerbroeken 1 - 9442 TM - Elp
  • Volg ons:
  • LinkedIn

Events
01st Jan 1970
12 nov. EM

Effectieve micro-organismen, zegt u?  Ja, dat klopt. Ben je milieubewust en ken je dit niet? Dan moet je echt komen, want Effectieve Micro-organismen (EM) zou je kunnen zien als een echt wondermiddel voor het milieu, de mens en voor gewassen.

Maar wat is EM? Eigenlijk niet meer dan een combinatie van in de natuur voorkomende micro-organismen. EM is natuurlijk, onschadelijk voor het milieu en heeft een enorme potentie om de mens en de aarde gezonder te maken. De toepassingen zijn eindeloos. De EM-producten zijn bruikbaar voor huishoudelijk gebruik, voor lichamelijke verzorging, maar ook op grote schaal voor bijvoorbeeld de land- en tuinbouw en bij veeteelt. Huub Onland en Dick Oosterwijk nemen je mee op reis langs de toepassingsmogelijkheden van EM en laten je zien dat je bij jou thuis ook heel eenvoudig kunt toepassen.

De lezing start om 20 uur en wordt gehouden in de loods. Je kunt tevoren mee-eten: Dick kookt een heerlijke en verantwoorde daghap, die rond half 7 wordt geserveerd (en die € 10 kost). Laat bij aanmelding even weten of je mee wilt eten en zo ja, of je dieetwensen hebt.

Erbij zijn? Dat kan! Schrijf je nu in via Meetup: RSVP, of stuur een mail naar: kampvuursessie@gmail.com.

Tot ziens in Elp op 12 november!